Profiel QC

U kunt worden verzekerd elke lamp strikte kwaliteitscontroles voor straalprestaties, ontsteking, voltage, verschijning, verbindingen en runtime heeft ondergaan, zodat kunt u op het vertrouwen om flawlessly in uw projector te werken. Wanneer u met Buyquest of Projectorquest koopt, krijgt u snelle levering, een achterwaarborg van het 30 daggeld, een gemakkelijke winst en de beste beschikbare uitvoerige fabrikantengarantie.

 

1. Alle punten zijn de nieuwe producten van 100% en de kwaliteitscontrole overgegaan. En pak het in goede staat vóór verzending in.

2. Als het punt na ontvangstbewijs gebrekkig is, kan de klant het met een nieuw punt tot 7 dagen vanaf de datum van ontvangstbewijs vervangen.

3. 180-dag productiegarantie voor gebrekkige punten. (Omvat geen beschadigde en/of verkeerd gebruikte punten na ontvangstbewijs)

4. Tevreden om ons te contacteren alvorens de punten naar ons te terugkeren. Wij zullen de beste manier verstrekken om het probleem op te lossen.

5. Als u niet volledig tevreden met de gekochte goederen bent, kunt u het naar ons voor geschikte uitwisseling terugkeren, anders zullen wij uw betaling terugbetalen. Omvat uw naam, adres, punten, dagtelefoonaantal, betalingswijze en hetzij om om een terugbetaling of een uitwisseling te verzoeken. Na het ontvangen van het geretourneerde artikel, zullen wij de klant volgens de prijs van het punt terugbetalen.

6. De terugkeervracht zal door de koper worden gedragen

 

Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Laat een bericht achter