Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd.

  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Shusen Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken: Epson, Panasonic, Hitachi, Sony, NEC, Scherpe Benq, Acer, Barco, Optoma, Vivitek
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 50000-1000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%

Inleiding

Guangzhou Shusen is gediversifieerd professioneel handel drijvend Co., Ltd dat zich in groothandel, kleinhandel, behoud van alle merken van projectortoebehoren (gloeilamp, lens, filter, LCD en andere projectortoebehoren), OEM/ODM-de dienst micro- projectoren, het draadloze scherm en ander elektronisch materiaal, van de de installatietechniek van de systeemintegratie de Technische dienst voor meer dan 10years specialiseerde.

Wij hebben professioneel uitstekend team, verkoopmensen en hogere ingenieurs. huisvriend met elk product en strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat het product gewaarborgd is. Onze dienst wordt ook erkend en door meer dan 1000 klanten gesteund, maar ook verbeter constant de de dienstbevoegdheid en de technische capaciteit, hangt eerst de integriteit aan, kwaliteitsborging, de dienstkwaliteit, ononderbroken innovatieconcept, wint elk klantenvertrouwen.

Wij voldoen aan uw behoeften met de producten van uitstekende kwaliteit, professionele technologie, en de snelle dienst: ben altijd in het concept de dienst er stellig van overtuigd om de markt te winnen, en dien van ganser harte u!

 

Hoog - kwaliteit, Reasonly-prijs, Rijke soorten producten. De snelle en efficiënte dienst

 

Wij allen geëngageerd aan het voorzien van klanten van een prettige het winkelen ervaring en het vestigen van lange termijn en gelukkig samenwerking.

 

Geschiedenis

Ons bedrijf bouwde 2012 in, Guangzhou Shusen die Co. uitwisselen, is Ltd één van beroemdste companines van de projectorlamp in China, dat in Februari 2012 gelegen bij GuangZhou-stad vestigde. In de afgelopen jaren, hebben wij aangedrongen op het principe van „hoog niveau van de dienst en buitengewone kwaliteit“ en ons bedrijf is één van snelst - groeiende bedrijven in China geworden. Wij bieden volledige waaiers van projectorlampen aan. Wij voorzien ook de onderhoudsdiensten aan onderwijsinstellingen, openbare sectoren en overheden, van onze hoog-opgeleide en ervaren ingenieurs. Wij hebben vertrouwen en steun onder onze klanten.

De laatste jaren, heeft ons bedrijf een eb, in de woeste concurrentie, producten constant bijgewerkt markt hoe te om de test onder ogen te zien, brengen wij de producten van het bedrijf bij elkaar, waarnemen marktongevallen, zoek actief nieuwe ideeën, innovatie en de ontwikkeling, op basis van de originele producten, verrijkte de productregel, verhoogd gegoten, het scherm en een reeks producten, aantrok meer consumenten, tegelijkertijd, hebben wij een professioneel team, strikt controle de kwaliteit van producten, verbeter constant de dienst en de technische mogelijkheden, wonnen het vertrouwen van consumenten.

Dienst

De dienst:

1. product

   Wij hebben vele types van originele projectortoebehoren geschikt voor Phillip, OSRAM, Phoenix, en Panasonic.

2. Garantie

   Al onze producten hebben een garantie van 180 dagen, aanbieden u een het winkelen ervaring zonder zorgen.

3. de dienst

   Wij hebben een professioneel team om u de bevredigende naverkoopdienst aan te bieden.

4. OEM

   Wij hebben een ervaren technisch team om u OEM de diensten aan te bieden.

5. prijs

   Vergeleken met onze concurrenten, hebben wij betere kwaliteit en goedkopere prijs.

Ons Team

 Guangzhou Shusen die Co., Ltd uitwisselen, die zich in groothandel, kleinhandel, behoud specialiseren van alle merken van projectortoebehoren (gloeilamp, lens, filter, LCD en andere projectortoebehoren), micro- projectoren, het draadloze scherm en ander elektronisch materiaal, die integriteitsbeheer, de dienst, de achtervolging van de producten van uitstekende kwaliteit als doel eerst aanhangen, ononderbroken innovatie en vooruitgang, de teambouw, maar ook meer en meer uiterst nauwgezet en professioneel. Ons team integreert verkoop, verrichtingen, de diensten en andere professionele teams. Zoals een winkelbediende, iedereen constant leert en van elkaar verbetert, dag aan dag verbetert de bedrijfscapaciteit, in het bedrijfbeheer, verenig actief iedereen, formuleren redelijk beheersmechanisme, wederzijdse supervisie, gezamenlijke inspanningen, in providers, aanhangen people-oriented, klant-gecentreerd, verlenen de kwaliteitsdiensten, om klanten een betere het winkelen ervaring te brengen! Bovendien hielden wij ook een soort de teambouw activiteiten om de communicatie en communicatie tussen werknemers, wederzijdse hulp en steun, zodat het team meer pas op een nieuw niveau te versterken!

Laat een bericht achter